BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
 
   
 
 
Retete.uv.ro
 

Aluaturi
Aperitive cu brinza
Aperitive cu carne
Aperitive cu legume
Aperitive cu oua
Borsuri si Ciorbe
Conserve si muraturi

  Bors de spanac
Bors de sfecla
Bors de pui moldovenesc
Bors de miel
Bors cu carne de vaca
Borş moldovenesc din legume
Borş moldovenesc cu găină şi cu tăiţei
     

   
 

Bors de pui moldovenesc

 
Timp de preparare:
(complexitate medie)
Ingrediente
Produse necesare:
* 1kg (2.2lb) carne de pui,
* 1l (1.76pt) bors,
* 200g taitei (7oz),
* 3 legaturi: marar, patrunjel si loboda,
* o crenguta de leustean.
Mod de preparare
Spalam carnea de pui si o punem la fiert in 1.2l (2.1pt) de apa. Din cind in cind curatam spuma formata la fierbere si adugam putina sare. Cind s-a fiert bine o scoatem afara. In zeama ramasa punem taiteii la fiert. Cind s-au fiert se adauga borsul de preferinta fiert separat, puiul fiert taiat bucati si verdeturile de asemenea maruntite. Se mai da intr-un clocot si nu se drege.
<< anterioara urmatoarea >>