BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink
 
   
 
 
Retete.uv.ro
 

Aluaturi
Aperitive cu brinza
Aperitive cu carne
Aperitive cu legume
Aperitive cu oua
Borsuri si Ciorbe
Conserve si muraturi

  Bors de spanac
Bors de sfecla
Bors de pui moldovenesc
Bors de miel
Bors cu carne de vaca
Borş moldovenesc din legume
Borş moldovenesc cu găină şi cu tăiţei
     

   
 

Bors cu carne de vaca

 
Timp de preparare:
(complexitate medie)
Ingrediente
Pentru 10 portii: 600 g carne de vacă, 1-2 I apă, 200 g ceapa, 150 g morcovi, 100 g ţelină, 100 ml ulei, 400 g castraveti, 1,500 I borş, 200 g albituri, 50 g leustean, 50 g patrunjel, sare.
Mod de preparare
Carnea se curata, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare, se spumeaza si se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt. Borsul se fierbe separat, se spumeaza si se strecoara. Zarzavatul se inabusa in ulei cu adaos de apa, apoi se adauga in vasul cu carne, impreuna cu castravetii acri, care au fost spalati, curatati, taiati in cuburi si scursi de zeama. Se continua fierberea inca 30 minute. Cind carnea a fiert se adauga borsul, spre sfirsitul fierberii. Se potriveste gustul de sare si acru. Se serveste cu verdeata taiata marunt.
<< anterioara urmatoarea >>