bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.
 
   
 
 
Retete.uv.ro
 

Aluaturi
Aperitive cu brinza
Aperitive cu carne
Aperitive cu legume
Aperitive cu oua
Borsuri si Ciorbe
Conserve si muraturi

  Bors de spanac
Bors de sfecla
Bors de pui moldovenesc
Bors de miel
Bors cu carne de vaca
Borş moldovenesc din legume
Borş moldovenesc cu găină şi cu tăiţei
     

   
 

Bors de miel

 
Timp de preparare:
(complexitate medie)
Ingrediente
Pentru 10 portii: 800 g carne de miel, 500 g ceapă uscată, 100 g morcovi, 100 g telina, 200 g ceapa verde, 100 ml ulei, 1,500 I borş, 50 g patrunjel verde, 50 g leustean, sare.
Mod de preparare
Zarzavatul se curăţă, se spală şi se taie felii. Ceapa uscata si verde se curaţă, se spala si se taie marunt. Ceapa verde se inabusa in ulei, ceapa uscata si zarzavatul se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert pe jumatate se adauga carnea de miel taiata in portii si spalata, continuind fierberea. Cind carnea este fiarta, se adauga borsul care a fost fiert separat si strecurat, odata cu ceapa verde care a fost inabusita. Se mai continua fierberea cca 5 — 10 minute si se potriveste gustul de sare si acru. Se serveste cu verdeata taiata marunt.
<< anterioara urmatoarea >>