BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
 
   
 
 
Retete.uv.ro
 

Icre negre frantuzesti
Supa frantuzeasca
Clafoutis de cirese
Boeuf Bourguignon
Crema caramel
Boeuf mode
Cartofi frantuzesti
Oua "a la gasconne"
Rulada fina cu ness
Salata DIJON
Andive gratinate

   
     

   
 

Salata DIJON

 
Timp de preparare:
25 min (complexitate redusa)
Ingrediente
o capatana salata verde, 50g seminte de migdale, 200g brocoli, 50g masline verzi ampanate, 150g mustar dijon, 200g iaurt, 10g boia de ardei dulce, 50g ceapa uscata uscata, 10g sare, 3g piper
Mod de preparare
Brocoli se taie buchetele si se da un clocot in apa cu sare, salata verde se spala foaie cu foaie an apa rece, se rumenesc usor semintele de migdale intr-o tigaie din teflon, apoi se lasa la racit in timp ce taiem ceapa la un feliator in forma de inele, luam iaurtul si intr-un vas adaugam 2 linguri de mustar dijon, sarea, piperul, boia de ardei se amesteca pana se obtine un dresing omogen. Pe o farfurie intinsa se aranjeaza salata verde, iar peste salata se aseaza buchetelele de brocolli, maslinele verzi, semintele de migdale, se adauga sosul dresing, iar peste se orneaza cu inele de ceapa.
Se setrveste ca aperitiv sau fel principal cu tost(paine) prajit
<< anterioara urmatoarea >>