BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
 
   
 
 
Retete.uv.ro
 

Icre negre frantuzesti
Supa frantuzeasca
Clafoutis de cirese
Boeuf Bourguignon
Crema caramel
Boeuf mode
Cartofi frantuzesti
Oua "a la gasconne"
Rulada fina cu ness
Salata DIJON
Andive gratinate

   
     

   
 

Clafoutis de cirese

 
Timp de preparare:
1 h (complexitate redusa)
Ingrediente
1 kg de cirese, 4 oua, 125 g faina, 150 g zahar tos, 30 cl de lapte, 25 g unt sau margarina, 1 virf de cutit de sare, zahar pudra (pentru prezentare), aroma scortisoara sau zahar vanilat
Mod de preparare
Se scot samburii de la cirese. Intr-un vas de 30 cm, care s-a uns bine cu unt sau margarina se aseaza ciresele, formandu-se un strat. Se presara 100 de g din zaharul tos deasupra cireselor.
Separat se amesteca restul ingredientelor cu aroma aleasa (scortisoara ori un plic de zahar vanilat, dupa gustul bucataresei). Se varsa amestecul peste cirese si se introduce la cuptor (incalzit prealabil la 200 grade C - termostat 6/7), timp de 45 de minute.
Se serveste la temperatura ambianta presarat cu zahar pudra deasupra
<< anterioara urmatoarea >>