BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
 
   
 
 
Retete.uv.ro
 

Aluaturi
Aperitive cu brinza
Aperitive cu carne
Aperitive cu legume
Aperitive cu oua
Borsuri si Ciorbe
Conserve si muraturi

  Haseu vanatoresc
Pui Sanhai
Salam unguresc
Musaca de cartofi - din MOLDOVA
Pere cu costita si sos vinegreta
Rosii umplute cu slaninuta afumata si cascaval
     

   
 

Rosii umplute cu slaninuta afumata si cascaval

 
Timp de preparare:
(complexitate redusa)
Ingrediente
4 rosii mari, 4 feliute de slaninuta afumata (costita, bacon, kaiserfleisch etc.), 1 catel de usturoi, 2 linguri de untdelemn, 400 gr. cascaval ras, 2-3 linguri de pesmet, 4 tulpinite de patrunjel, sare, piper, putin untdelemn.
Mod de preparare
¥ Se taie slaninuta in feliute subtiri. Se curata usturoiul si se toaca. Se pun slaninuta si usturoiul sa se prajeasca impreuna, pe flacara mica, in foarte putin untdelemn, pana devin crocante. Se lasa sa se raceasca in tigaie. Se adauga peste ele cascavalul ras, pesmetul, patrunjelul tocat. Sa sareaza, se pipereaza.
¥ Separat, se spala rosiile, se sterg, apoi li se taie un capacel in partea de sus. Se scobesc cu o lingurita. Se adauga miezul scos in tigaie. Se amesteca bine umplutura, se gusta inca o data de sare si de piper, apoi se introduce in rosii.
¥ Se unge un vas rezistent la foc cu grasime (unt), se asaza rosiile in el, se stropesc deasupra cu putin untdelemn si se baga in cuptorul incins dinainte, vreme de 10 minute.
<< anterioara