BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
 
   
 
 
Retete.uv.ro
 

Aluaturi
Aperitive cu brinza
Aperitive cu carne
Aperitive cu legume
Aperitive cu oua
Borsuri si Ciorbe
Conserve si muraturi

  Haseu vanatoresc
Pui Sanhai
Salam unguresc
Musaca de cartofi - din MOLDOVA
Pere cu costita si sos vinegreta
Rosii umplute cu slaninuta afumata si cascaval
     

   
 

Pui Sanhai

 
Timp de preparare:
20 min (complexitate redusa)
Ingrediente
-Piept pui dezosat - 0,200gr
-Oua - 2 buc
-Sos de soia - 0,020 ml
-Mustar - 0,030 gr
-Sare - 0,001 gr
-Piper - 0,001 gr
-Faina - 0,200 gr
-Ulei -0,200 ml
-Marar
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm ,ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia ,mustarul ,sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina ,dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit, se lasa la prajit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie pergament pentru a se scurge de ulei. Se servesc cu diferite sosuri.
<< anterioara urmatoarea >>