BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink
 
   
 
 
Retete.uv.ro
 

Aluaturi
Aperitive cu brinza
Aperitive cu carne
Aperitive cu legume
Aperitive cu oua
Borsuri si Ciorbe
Conserve si muraturi

Dovlecei prajiti in sos de tomate cu usturoi
Aperitiv cu orez
Zacusca de fasole
Zacusca de patlagele verzi (gogonele)
Ciupercute cu maioneza


     

   
 

Ciupercute cu maioneza

 
Timp de preparare:
1 h (complexitate redusa)
Ingrediente
-ciuperci champinion
-unt
-sare
maioneza;
-2 galbenusuri
-ulei
-1 lingurita mustar
-citeva picaturi de lamiie(optional)
Mod de preparare
Ciupercile se spala,se taie cotoarele.Se unge o tava cu ulei.Se aseaza ciupercile cu filamentele in sus,se presara pe fiecare un praf de sare si se pune un virf de cutit de unt.Se dau la cuptor.
Cotoarele se pun la fiert intr-o craticioara cu apa.Dupa ce s-au firt se scot si se toaca marunt.
Se fierbe 1 ou tare si din galbanusul fiert si cel crud se face maioneza:se amesteca galbenusurile cu o lingurita de mustar ,apoi se freaca cu ulei si se adauga citeva picaturi de lamiie.Maioneza se amestecqa cu cotoarele tocate.
Palariile se scot de la cuptor dupa ce s-au inmuiat bine,se lasa la racit si se umple fiecare ciupercuta cu amestecul cu maioneza.Se dau la frigider 1 ora.
<< anterioara