BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
 
   
 
 
Retete.uv.ro
 

Aluaturi
Aperitive cu brinza
Aperitive cu carne
Aperitive cu legume
Aperitive cu oua
Borsuri si Ciorbe
Conserve si muraturi

  GHIVECI PENTRU IARNA
CONSERVA DE FASOLE TECI (PASTAI )
Conserva ardei copti
Gogosari murati pentru iarna
Pistil de gutui
Rosii umplute la borcan
Dulceata de dovlecei
PASTA DE GOGOSARI
     

   
 

PASTA DE GOGOSARI

 
Timp de preparare:
2 ore (complexitate redusa)
Ingrediente
5-7 kg.gogosari mari, copti , rosii
1/2 l otet
2 l apa
250 g.ulei
250 g. zahar sau miere de albine
2,5 linguri sare
frunze de telina
o legatura de hrean radacina
poabe de piper
foi de dafin
Mod de preparare
Gogosari spalati se coc pe tava , se lasa sa se raceasca intr-un vas acoperit cu capac si presarati cu sare . Dupa ce se racesc se curata de coaja si cotore, seminte.
Se dau prin masina de tocat.
Se face o marinata din apa, otet , zahar, ulei , sare, piper si dafin..
Dupa ce clocoteste se toarna pasta de gogosari, se ia de pe foc si se amesteca bine. Se pune pasta astfel obtinita in borcane, se acopera cu frunze de telina, radacina de hrean.Borcanele astfel obtinute se sterilizeaza si se depoziteaza la loc racoros in camara. Se serveste pasta ca adaos la diferite preparate si sosuri sau cel mai bine drept garnitura la friptura.
<< anterioara