BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
 
   
 
 
Retete.uv.ro
 

Aluaturi
Aperitive cu brinza
Aperitive cu carne
Aperitive cu legume
Aperitive cu oua
Borsuri si Ciorbe
Conserve si muraturi

  GHIVECI PENTRU IARNA
CONSERVA DE FASOLE TECI (PASTAI )
Conserva ardei copti
Gogosari murati pentru iarna
Pistil de gutui
Rosii umplute la borcan
Dulceata de dovlecei
PASTA DE GOGOSARI
     

   
 

GHIVECI PENTRU IARNA

 
Timp de preparare:
4h (complexitate ridicata)
Ingrediente
6kg vinete; 4kg rosii; 3kg ceapa;1kg masline negre;5kg gogosari ; 1/2kg usturoi ; 1/2L otet ;1/2L ulei; 50 grame sare; 50 grame zahar; foi dafin; frunze de telina
Mod de preparare
Se curata vinetele, gogosarii,ceapa,usturoiul,dupa care vinetele se taie in cubulete de 2-3cm ,iar gogosarii ,usturoiul si ceapa se taie fideluta si se calesc in ulei (fiecare ingredient separat).Rosiile se dau prin masina de separat seminte ,iar sucul de rosii se amesteca cu otetul sarea si zaharul.
Dupa ce avem toate ingredientele pregatite se va pune in fiecare borcan cate 2 linguri de amestec de suc cu 2 frunze de telina si o frunza de dafin dupa care se aseaza in straturi celelalte ingrediente calite ; pana se va umple borcanul ; se va completa cu restul de suc fiecare borcan.
Se inchid borcanele si se dau la cuptor cu focul mic timp de 50 minute.
Succes.
Se consuma ca aperitiv.
<< anterioara urmatoarea >>