BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink
 
   
 
 
Retete.uv.ro
 

Aluaturi
Aperitive cu brinza
Aperitive cu carne
Aperitive cu legume
Aperitive cu oua
Borsuri si Ciorbe
Conserve si muraturi

Strudel cu praz
Hategane cu chimen sau rozmarin
Pasca cu brinza de vaci
Saleuri (din foietaj)
Pateuri cu branza din aluat fraged


   
     

   
 

Saleuri (din foietaj)

 
Timp de preparare:
(complexitate medie)
Ingrediente
Pentru 1 kg:
* 600 g faina,
* 450 g unt sau margarina
* 5 - 6 ml oţet,
* 30 g sare,
* 1 ou.
Mod de preparare
Se prepara un foietaj, din aluatul obtinut se intinde, pe planseta pudrata cu faina, o foaie cu grosimea de cca 1 cm care se asaza in tava stropita cu apa. Se unge cu ou la suprafata, se presara cu sare si se taie suvite cu lungimea de 10 cm si latimea de 2 cm. Se coc la o temperatura ridicata, la inceput. Se pot presara si cu cascaval ras sau chimen, dupa ce au fost date cu ou, inainte de a fi introdus tava in cuptor.
<< anterioara urmatoarea >>