BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
 
   
 
 
Retete.uv.ro
 

Aluaturi
Aperitive cu brinza
Aperitive cu carne
Aperitive cu legume
Aperitive cu oua
Borsuri si Ciorbe
Conserve si muraturi

Omleta cladita cu 3 arome
Rulada de omleta cu sunca si cascaval
Omleta cu spanac si verdeata
Galete de omleta cu ardei gras
Omleta cu ceapa si salam

     

   
 
 

Galete de omleta cu ardei gras

 
Timp de preparare:
(complexitate redusa)
Ingrediente
6 oua, 1 ardei gras rosu (gogosar), 1 ardei gras galben, 1 ardei gras verde, 2 cepe verzi, 2 catei de usturoi, 1 legatura de codite de ceapa verde (arpagic), 2 varfuri de cutit de sofran, 3 linguri de lapte, 25 g unt, 2 linguri untdelemn (de floarea soarelui), sare, piper.
(pentru 6 persoane)
Mod de preparare
Coaceti ardeii si curatati-i de coaja. Scoateti-le semintele si taiati-i fasii subtiri. Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul si taiati coditele de ceapa rondele. Puneti uleiul sa se incinga si caliti ceapa si usturoiul (5-6 minute, la foc mic), pana ce se-nmoaie. Luati tigaia de pe foc si adaugati ardeii copti si cozile de ceapa. Bateti bine ouale cu laptele si adaugati condimentele. Puneti in alta tigaie mai mica unt (cat o nuca) si turnati 1/6 din ouale batute (stratul sa aiba cam 1 cm). Adaugati 1/6 din legumele calite, intindeti-le cu furculita, acoperiti tigaia cu un capac si lasati galeta sa se prajeasca, la foc moale, circa 3 minute; intoarceti-o apoi pe partea cealalta si lasati-o alte 3 minute. Procedati la fel cu restul ingredientelor. Veti avea in total 6 galete, pe care puteti sa le serviti calde, caldute sau reci, eventual cu o salata.
<< anterioara urmatoarea >>