BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink
 
     
 
 
Retete.uv.ro
 

Chec cu nuci si dulceata
Varenki
Salata ucraineana
Piroge cu sunca
Salam de biscuiti cu cafea

  Bors rusesc cu dafin
Bitoci
Salata ruseasca de jambon
Saslik
Salata pestrita
   
     

   
 

Bors rusesc cu dafin

 
Timp de preparare:
1 h30 min (complexitate redusa)
Ingrediente
500 gr. sfecla rosie, 1 buc. telina, 2 buc. praz, 3 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1/2 buc. varza, 3 linguri untura, o lingura faina, 3 linguri bulion, o foaie dafin, 250 gr. carne de vaca, marar, sare, 1 pahar smintina
Mod de preparare
Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in grasimea incinsa. Se toarna 2 litri de apa feirbinte, se sareaza si se adauga carnea si costita taiate in bucati. Se lasa sa fiarba la foc mic. Smintina se amesteca cu o lingurita de faina, cu bulionul cu rosii si se subtiaza cu bors (o cana), apoi se toarna in oala. Se mai pune o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pina ce carnea este moale.
Se presara marar tocat si se serveste cu smintina.
<< anterioara urmatoarea >>