Brinza la cuptor, cu ardei copt si masline |
|
|
Timp de preparare: |
15 min (complexitate redusa) |
Ingrediente |
250 brinza feta (de preferinta grecesca), 1/4 lingurita de cimbru, 1/4 lingurita piper macinat, 70 g ardei copt taiat bucatele, 70 g masline tocate marunt (aprox.10 masline, de preferinta kalamata), 2 linguri extra virgin ulei de masline
pt. servire: felii de lamiie, felii de piine prajita si patrunjel verde tocat proaspat |
Mod de preparare |
Se preincalzeste cuptorul la temperatura medie, se taie brinza in 4 felii si se repartizeaza in 4 farfurii rezistente la foc, se presara cimbrul si piperul peste brinza, se amesteca ardeiul copt, maslinele tocate si uleiul intr-un castronas, dupa care se pune mixtura peste brinza, se pune brinza la cuptor aprox. 5 minute, pina cind marginile au devenit galbene. 4 portii
|
<< anterioara |
urmatoarea >> |
|